week 23 – 30 september 2018 Week van het Gebaar in Talenpaviljoen MeM

Van harte welkom in het Talenpaviljoen Mem in de Prinsentuin in Leeuwarden. Dit Talenpaviljoen is onderdeel van het Lân fan Taal. Je kunt bij MeM iets drinken en een klein hapje eten. Op de menu kaart staan ook hapjes en drankjes van de regio die op dat moment centraal staat. Bij MeM draait alles om taal, maar je ervaart ook dat taal meer is dan het gesproken woord. Je moet straks niet alleen bedenken wát je wil bestellen, maar ook hóe! De bediening wordt namelijk verzorgd door dove medewerkers!!

In de week van 23 – 30 september staat in MeM de Gebarentaal centraal, samen met TOS (taalontwikkelingsstoornis). Er zijn onder andere optredens van Poppentheater Inkipinki en Band WIEBE & doven muziektolk Engelien Kester. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van deze activiteiten in MeM:

Stel lettergrootte in
Contrast