Natuurfestival Vier de Alde Feanen 25-27 mei 2018

Op 25 t/m 27 mei 2018 vinden er in en rondom Nationaal Park De Alde Feanen diverse gratis activiteiten plaats onder de vlag van het landelijke festival Fête de la Nature. Ondernemers uit Earnewâld, Grou, Warten, Oudega en De Veenhoop openen hiervoor gezamenlijk hun deuren. Met het thema Vier De Alde Feanen worden bezoekers uitgenodigd om op een feestelijke manier van de natuur te genieten. Zo worden er onder andere huifkarritten verzorgd, kunnen kinderen op zoek naar sporen uit de natuur, is er een kruidenwandeling, zijn er rondvaarten en worden er op verschillende plekken bijzondere verhalen verteld over de geschiedenis van het Nationaal Park.

 

Het park is dit jaar hoofdlocatie van het landelijke festival. Op vrijdag 25 mei openen Prinses Irene en Matthijs Schouten het evenement met een lezing en een wandeling door de natuur. Meer informatie over de opening vind je op de website: np-aldefeanen.nl/opening-vier-de-alde-feanen-2018.

 

Het festival vindt tegelijkertijd plaats met de Open Dag van het Bezoekerscentrum en de Turfrace Smallingerland.

 

Houd www.facebook.com/vierdealdefeanen in de gaten voor het hele programma en meer informatie.

Stel lettergrootte in
Contrast